Video Video

Flyscene - Een totale wereld van vliegbinden !!!

Vision in Flyfishing

KEEPER FLY FISHING

Welkom op de website van VDS Fly Fishing Tackle BVBA. Hier kunt u alle 
producten vinden van Fly Scene, Vision en Keeper.
VDS Fly Fishing Tackle is een groothandel, distributeur, fabrikant van
FLY SCENE vliegbindmateriaal, en distributeur voor VISION- en KEEPER-producten.
Alleen professionele klanten (winkeliers - professionele vliegvisgidsen en groothandels) kunnen inloggen en onze producten bestellen voor wederverkoop in hun winkel.
Eindgebruikers kunnen ons assortiment bekijken en producten bestellen bij onze dealers.
VDS Fly Fishing Tackle heeft de exclusieve distributie voor Vision en Keeper-producten voor België, Nederland, Duitsland, Frankrijk en GHD Luxemburg.

 

Hoe het allemaal begon


VDS Fly Fishing Tackle is opgericht  door Paul Van De Sande in het midden van de jaren negentig als groothandelaar-distributeur en verkocht de vliegbindmaterialen van SWAN Products in de Benelux, Frankrijk en Duitsland. In 2000 kreeg Paul de gelegenheid om de afdeling vliegbinden van Swan Products Denmark te kopen.
Dit was het begin van zijn eigen vliegbind merk Fly Scene.
Sindsdien hebben we een gestage groei doorgemaakt en in 2005 kregen we de exclusieve distributie voor Vision and Keeper-producten, twee Finsemerken van vliegvismaterialen. Omdat ik vanaf de oprichting van Vision in 1997 als een verkoper en agent voor hen werkte, was dit de logische volgende stap.
Onze focus bij het bindmateriaal is om hoogwaardige materialen aan te bieden voor een eerlijke prijs. En elk jaar ontwikkelen we nieuwe producten.
Om onze klanten beter van dienst te kunnen zijn hebben we nu Christian Bazan ingehuurd als verkoper voor Frankrijk en Wallonië.
En om het leven gemakkelijker te maken, hebben we deze website opgezet zodat onze klanten (winkeliers, professionele vliegvisgidsen, professionele vliegbinders en groothandels) rechtstreeks bij ons kunnen bestellen en de status van de voorraad kunnen bekijken.
In plaats van een papieren catalogus voor het vliegbinden te drukken, hebben we voor deze website gekozen, zodat mensen direct kunnen zien wat we nieuw hebben.
Ik hoop dat je onze website leuk vindt en als je opmerkingen hebt kun je altijd een e-mail sturen naar info@flyscene.be . We zijn hier om je te helpen.
Paul Van De Sande

Product is aan het winkelmandje toegevoegd

Product is aan mijn verlanglijst toegevoegd

De wijziging is bewaard

We gebruiken cookies om uw taalvoorkeur bij te houden en surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer weten[OK]